+370 630 06969

Šermukšnių g. 1, Vilnius

0 Prekių | 0 €
Pirkti

Prekės aprašymas:

Filtrinis kavos aparatas Fellow Aiden

Susipažinkite su Fellow Aiden – aparatu, kuris pakeis nuomonę, kad automatinė filtrinė kava yra prastos kavos sinonimas. Derinant preciziškumą, kontrolę ir greitį, Aiden verda rankų darbo kokybės kavą, tik spustelėjus mygtuką. Mėgaukitės vienu puodeliu arba paruoškite 10 puodelių iškart būtent taip, kaip rekomendavo kavos pupelių skrudintojas, arba nustatykite savo receptą.

Paprastas naudojimas, vadovavimas ir paruošti receptai

Prietaisas rodo nustatymus pagal kavos specialistų, Fellow Q-Graders, sukurtas programėles. Galite pasirinkti šviesų, vidutinį ar tamsų skrudinimą, šaltą kavą ir pan. Aiden automatiškai nustato svarbiausius kavos virimo kintamuosius: temperatūros kontrolę laipsniais, tikslius kavos ir vandens santykius bei priešinfuzijos ciklą.

Greito virimo parinktis taip pat leidžia paruošti kavą vienu mygtuko paspaudimu. Jums nereikia būti kavos ekspertu, kad galėtumėte virti kavą ekspertų lygiu. Taip pat nereikia rūpintis smulkmenomis ir galite daugiau laiko mėgautis puikia kava.

Išplėstiniai nustatymai ir valdymas per programėlę

Pažangesni vartotojai gali pritaikyti virimo procesą pagal savo pageidavimus iš prietaiso arba mobiliosios programėlės. Aiden leidžia nustatyti virimo temperatūrą ir santykius, priešinfuzijos temperatūrą, santykius ir laiką, taip pat konfigūruoti impulsų pilstymą: impulsų skaičių, jų temperatūrą ir laiką tarp jų.

Nustatykite nustatymus, kurkite ir dalinkitės virimo profiliais iš savo telefono. Be to, galite patogiai suplanuoti kavos virimo laiką iš anksto. Virkite sau puodelį kavos iš lovos arba pilną termosą sėdėdami ant sofos.

Vienos arba kelių porcijų paruošimas

Fellow Aiden leidžia paruošti vieną arba kelias kavos porcijas. Nesvarbu, ar verdate vieną puodelį ar 10, kava iš Aiden yra tokia, kokia turėtų būti. Aiden turi du keičiamus filtrų laikiklius: vienas vienai porcijai (suderinamas su Melitta #2 arba Moccamaster #1 dydžio filtrais) ir vienas didesnėms porcijoms (suderinamas su Melitta 8-12 puodelių plokščiais filtrais).

Be to, aparatas turi unikalią dvigubą dušo galvutę, kad tolygiai paskirstytų vandenį bet kokiai kavos dozei. Galite virti kavą į komplekte esantį termosiuką, kuris ilgai palaiko kavą šiltą, arba į mėgstamą puodelį. Rinkinyje yra 15 kūgio filtrų ir 15 plokščių filtrų.

Elegantiškas dizainas

Dėl savo formos, minimalistinio dizaino ir aukštos kokybės medžiagų, Aiden puikiai pritaps bet kokioje erdvėje. Aparatas vizualiai dera su Fellow malūnėliais, virduliais ir priedais.

Prietaisas pagamintas iš BPA neturinčio plastiko, nerūdijančio plieno ir silikono. Kompaktiški matmenys (I: 22,7cm x P: 22,7cm x A: 30,5cm) - kavavirė lengvai tilps ant bet kokio stalviršio.
 

Kavavirė Fellow Aiden

Naujiena: Fellow filtrinė kavavirė
415 €
 
Pasirinkta prekė: Kavavirė Fellow Aiden
  • Talpa: 1.5L
  • Spalva: Juoda
  • Plotis: 22.7cm
  • Gylis: 22.7cm
  • Aukštis: 30.5cm
  • Galingumas: 1700W
  • Pagaminta: JAV
  • Gamintojas: Fellow

Prekių pristatymo būdai:

Užsakymus nuo 49€ pristatysime nemokamai!

Kurjerių tarnyba

3 €

Omniva paštomatai

3 €

Atsiimkite parduotuvėje

0 €