+370 630 06969

Šermukšnių g. 1, Vilnius

0 Prekių | 0 €
Pirkti

Intro:

AeroPress Go Plus yra kompaktiškas kavos ruošimo rinkinys, kuriame – vienas iš žymiausių kavinukų rinkoje kartu su termo puodeliu. Šis rinkinys buvo sukurtas reaguojant į poreikį turėti mažą, lengvą ir lengvai transportuojamą AeroPress, su puodeliu, kuris ilgai išlaiko kavą karštą. Kavinukas telpa į komplekte esantį puodelį ir leidžia paruošti puikią juodą kavą bet kokiomis sąlygomis – keliaujant, namuose ar biure.

Prekės aprašymas:

Kavinukas AeroPress GO PLUS, Cream

AeroPress Go Plus kavinuko ruošimo metodas sujungia prancūziško spaudimo, pour-over ir tradicinio espresso aparato privalumus. Tad aromatingos kavos paruošimas tampa neįtikėtinai paprastas ir greitas. Be to, šis kavinukas leidžia neribotai tyrinėti kavos skonio profilius, eksperimentuojant su virimo laiku, vandens temperatūra ir malimo rupumu. AeroPress pagamintas iš patvaraus, maistui saugaus Tritano ir gali paruošti iki 300ml kavos.

Kavinukas AeroPress Go Plus taupo laiką ir vietą – visas rinkinys telpa į termo puodelį. Termo puodelis turi vakuuminę izoliaciją su dvigubomis sienelėmis, todėl ilgai išlaiko gėrimo temperatūrą valandų valandas. Jo talpa yra 475ml, dangtelis  nepraleidžia skysčio, su magnetine sklende. Be to, puodelio apačia atsukama, ten patogiai galima laikyti popierinius filtrus (tilps 25 filtrai). Puodelio aukštis su dangteliu yra 16.2cm.

Pakuotėje rasite:

Kavinukas AeroPress GO Plus, 300ml -  1vnt.
Popieriniai filtrai - 45vnt.
Sulenkiamas maišiklis - 1vnt.
Šaukštelis kavai - 1vnt.
Termosinis puodelis - 1vnt.



Kavinukas AeroPress GO PLUS, Cream

Kavinukas AeroPress GO PLUS
95 €
 
Pasirinkta prekė: Kavinukas AeroPress GO PLUS, Cream
  • Puodeliai: 1-3
  • Talpa: 300ml
  • Puodelio spalva: Rusva
  • Pagaminta: JAV
  • Gamintojas: AeroPress
  • Filtrai Pakuotėje: 45vnt.

Prekių pristatymo būdai:

Užsakymus nuo 49€ pristatysime nemokamai!

Kurjerių tarnyba

3 €

Omniva paštomatai

3 €

Atsiimkite parduotuvėje

0 €