Gianduja – gerai pažįstamas kakavos ir lazdyno riešutų derinys. Nors jis atsirado Italijoje, mums jis – savitas ir artimas. Lietuvių mitologijoje būta deivės Lazdonos, globojusios lazdynus, o Aukštaitijos regiono sutartinėse (lietuvių liaudies dainose, įtrauktose į UNESCO nematerealaus žmonijos paveldo sąrašą) lazdynas vadinamas Gyvybės medžiu, išaugusiu vidury vandenų. Lazdyno riešutai buvo svarbus maistas senovės lietuviams, taip pat sakralūs, todėl visada puošdavo šventinių vaišių stalą. Beaningful šokolade naudojami riešutai yra saldieji Halės milžinai, auginti lietuviškame ūkyje.
Sudedamosios dalys: kakavos pupelės*, lazdyno riešutai (30 %), cukrus*, kakavos sviestas*. Gali būti pieno pėdsakų. Kakavos sausųjų medžiagų nemažiau kaip 43%. *žaliavos iš ekologinių ūkių.
Produkto maistingumas 100g/100ml:
Energinė vertė (kJ/kcal) 2361kJ/563kcal
Riebalų 18g - iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 14g
Angliavandenių 42g - iš jų cukrų 39
Baltymų 7g
Druskos 0g
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje (~18°C)
Užsakymus nuo 49€ pristatysime nemokamai!
Kurjerių tarnyba |
3 € |
||
Omniva paštomatai |
3 € |
||
Atsiimkite parduotuvėje |
0 € |